Safety and mobility for all Renault

Безопасност и мобилност за всички
международна програма на Renault

УЧЕНИЦИ СТАВАТ ДИЗАЙНЕРИ НА ПРЕДПАЗЕН КОЛАН ЗА RENAULT

Renault България обяви старт на осмото издание на конкурса за детска рисунка „Пътят и аз“ по глобалната програма на Renault „Безопасност и мобилност за всички“.

Тази година в регламента на конкурса има изменения във връзка с новата задача за малките художници и новите партньори в проекта. Партньoр на програмата отново е Министерството на образованието. Новите партньори са Зоологическа градина – София и екипът, реализирал филма „Лили рибката“.

Според новия регламент всички рисунки трябва да бъдат подготвени от отбори от 2 деца, които заедно обсъждат и реализират идеята си.

УЧЕНИЦИ СТАВАТ ДИЗАЙНЕРИ НА ПРЕДПАЗЕН КОЛАН ЗА RENAULT
Обучение
Свържете опасностите с начина, по който се предупреждават участниците в движението. Придвижете с мишката всеки знак и го поставете върху отговарящата му ситуация . Програмата „Безопасност и Мобилност за всички” е международна програма на Renault. Тя има за цел да запознае най-малките членове на нашето общество със съвременните характеристики на Безопасното придвижване по пътищата и с опазването на средата, която ни заобикаля.
Поздравления! Справихте се чудесно!
Обучение